Цени за извозване на отпадъци и събаряне на сгради в София и района

Сред най-търсените и мащабни услуги в областта на хамалските и транспортни дейности е събаряне на сгради. Това е дейност, която изисква добри цени за извозване на отпадъци, техника, оборудване и професионални екипи.

Цени за извозване на отпадъци, събаряне и разчистване на помещения и терени в София

  • Битови отпадъци до 180 лв.
  • Растителност до 130 лв.
  • Строителни боклуци до 240 лв.
  • Разчистване на терени до 0,50 лв.

Фирма „Izkopi.com“  може да се похвали с дългогодишен опит областта по събаряне на сгради. Ние разполагаме с модерна и съвременната техника. Гордеем се, че имаме нужните познания можем да се справим на всеки етап по демонтажа и събарянето на цяла сграда. Без значение, дали се касае за вила, къща, производствена сграда или неизползваеми цехове и складове. Предлагаме услуги на изгодни цени, които се определят при предварителния оглед и приблизителна оценка на количествата отпадъци от строителните работи, броя на хора, нужни по събарянето, броя на курсовете за извозването. Предлагаме изгодни услуги на гарантирано отлични цени.

Събаряне и разрушаване на сгради

Най-често събарянето на сгради е свързано с конкретните характеристики на конструкцията, типа материали, количества трегери, противоземетръсни шайби, железобетон, колони и други. Следва и съсредоточено проследяване и изключване на инсталациите, преди да се стартира същинската работа. Необезопасени паропроводи, тръбопроводи, електрически инсталации и кабели са предпоставка за сериозни аварии и опасност за живота на работещите. Така се стартира работа само ако е напълно изолирана дадена инсталация.

Събарянето на сгради от излят железобетон и бетонни панели

Събарянето на сгради е работа, която изисква много подход и умения, наред надеждна и качествен техника.

Във фирмата ни „Изкопи.Ком“  имаме отличен подход и използваме най-нови технологии за къртене на стени, бетон, панел, постаменти. Нашият професионален екип е подготвен да ползва различни прийоми в работата си и така, да прави всичко бързо, безопасно и прецизно. Така, купища изкъртени строителни отломки са старателно събрани и извозвани в края на процеса. Всичко това става с фирмен транспорт и строителни машини.

Събаряне на тухлени сгради

Много пъти в някои от старите тухлени сгради попадаме на гредоред, а това по право налага отстраняването на изгнилите и повредени дървени подпори и греди заедно с тухлите. Всичко това е свързано с набор от специални умения. Много по-лесно е събаряне на къщи от тухли от пенобетон, въпреки, че и те изискват специфични умения.

Още услуги по събаряне

Събаряне на стени

Събарянето на стени е услуга, която задължително се извършва от специалисти. Такива, определят типа на стените, това дали са от бетонни, тухленни, панелни и т.н. Както и, дали дадената стената за събаряне е носеща и може ли да се направи конкретната услуга.

Събаряне на колони

Събарянето на колони е друга от предлаганите от нас услуги, която може да се извърши от специалистите ни. За разлика от стените колоните са носещи и събарянето им може да стане само след разрешение издадено от архитект. Последният може да разреши или не събарянето на колони в сградата.

Събаряне на комин

Събарянето на комин е още една от предлаганите от нас услуги. Тя е и често търсена в нашия свят. При тази услуга трябва да се доверите на опита на фирмата ни. Те умеят и знаят, какво правят и никога няма да навредят на вашите съседи.

Цени по събаряне и разрушаване на сгради

За индивидуални оферти може да позвъните и да научите крайната цена по вашия проект.