Изкопи и насипи с багер в София и района

Вече над едно десетилетие предлагаме всякакви услуги по изкопи и насипи с багер. Години на пазара, Изкопи.Ком се е специализирала във всякакви дейности свързани със строителство, ремонт, рушене на сгради и пр.

Компанията разполага с модерна техника, собствен авто парк и собствен двор, където всичкият инвентар се стопанисва.

Изкопи е фирма с богат, дългогодишен опит в сферата на грубото строителството, рушене, къртене и изкопи и насипи с багер. През годините се е превърнала в олицетворение на лоялност, качество в изпълненията, прецизност и професионализъм. Може да се похвали с опит, дори в извънредни ситуации, в които всеки един от служителите в екипа умее да реагира гъвкаво, безопасно и отговорно.

Ние предлагаме на своите клиенти във всеки нов проект качество на разумна цена!

Ние сме вашия надежден партньор, който ще свърши всичко организирано, просто и лесно. При извършването на различни дейности в строителни зони и обекти, също разполагаме с добре поддържан парк и всякаква строителна механизация. Фирмата ни предлага конкурентни цени и може да отговори и на най-високите изисквания!

Izkopi.com има голяма база, която обслужва цяла София и региона.

Изкопи и насипи с багер

Изкопи.Ком ние сме Вашия надежден партньор при извършване на всякакви и различни строителни и разрушителни дейности по обекти. Разполагаме с добре поддържан парк, машини, техника и багери, всичко е добре оборудвано със строителна механизация. Компанията ни предлага на клиентите си  изгодни, конкурентни цени и е на разположение по всяко време, за да отговори на всякакви изисквания!

Изкопи.Ком разполага с верижна техника, която се управлява от висококвалифицирани специалисти. Всеки от кадрите ни има необходимия опит в изкопни и насипни дейности.

Имаме гъвкав и бърз партньор в извършване на различни видове строителни работи, изкопи, земекопи и изграждане на насипи. Предлагаме още:

Транспортиране, разриване, натоварване;

Натоварване, изкопи, извозване на земните маси;

Строителни изкопи на дупки, канали, ровове, частни, тунели за жилищни сгради, промишлени, обществени и търговски обекти;

Изкопи на канализация, строителни изкопи от всякакъв вид, в т. ч. в земни почви и скали;

Всички предлагани услуги с Багер и Самосвал

Заявки приемаме за всякакъв изкопи с различни ширини и големини. В моментите, когато се изисква прокопаване на шахти или канали, септични ями, може да потърсите отново услугите на Изкопи.Ком

С нас е винаги удобно, комфортно, лесно, защото ние сме ваш доверен партньор!

Дългогодишен опит, гарантирано качество и професионално отношение във всякакви изкопни действия ще са за вас договорът с гаранция за качествено свършена работа. Възползвайте се сега от най-ниските цени!

Изпратете запитване за персонална оферта или цена! Очакваме ви!