Фирма за събаряне на стара къща в София

Във фирма “ Izkopi.com“ може да поръчате услуги по демонтаж и събаряне на стара къща. Ние ще изберем най-добрия вариант за изпълнение на работата – използвайки специално оборудване или ръчно, осигурявайки ви бърз и висококачествен резултат. В работата на фирма за събаряне на стара къща винаги ще участват професионалисти с богат опит и необходимите знания.

Как става събаряне на стара къща

Демонтажните услуги за стари къщи се предоставят в определена последователност. Редът е следният:

  • Демонтиране на металните конструкции на къщата, ако има такива.

  • Премахване на покрива на къщата.

  • Демонтаж на всички стени на сградата.

  • Демонтаж на подове.

  • По желание на клиента, демонтажът на старата основа.

В процеса на демонтаж могат да се използват багери, технология за лазерно рязане или унищожаване без удари. Избираме най-добрите варианти за събаряне на конструкцията, в зависимост от състоянието и материала на къщата – дървени или тухлени, които ви позволяват да решите компетентно задачата, без това да засяга вашия бюджет.

Целият боклук, който се образува в резултат на демонтажни работи, веднага се натоварва в контейнери и се изнася на депото. Ако откажете услугата за събиране на боклук, нашата работа, разбира се, ще бъде по-евтина. Не забравяйте, че изхвърлянето на строителни отпадъци няма нищо общо с изхвърлянето на обикновени битови отпадъци и трябва да се извършва стриктно съгласно закона.

За да направите това, ще трябва да намерите транспорт с подходящ капацитет, да наемете хамали или сами да заредите всички отпадъци в колата и след това да ги занесете на специално депо. За да не се сблъскат клиентите с всички тези трудности и допълнителни разходи, ние предлагаме услугата по демонтиране на конструкцията заедно с извозване на боклук. Много по-удобно е на много достъпна цена на услугата.

Събаряне на стара къща цена

Безспорното предимство на сътрудничеството с нашата фирма е достъпната цена на работа с гарантирано качество. Ние изчисляваме цените за всеки отделен случай. Съществуват някои фактори, които влияят върху крайната цена на услугата. Те са:

размера на сградата, броя на етажите и общата площ на старата къща;

колко контейнери с отпадъци трябва да бъдат отстранени след демонтирането;

каква техника и оборудване ще трябва да бъдат включени в процеса;

каква е основата под къщата и как ще бъде демонтирана;

може ли специално оборудване да се приближи близо до обекта;

колко плътна е сградата на мястото за разрушаване;

има ли в къщата лични вещи, мебели и т.н.?

Най-добрият начин да разберете, колко струва една услуга е да поръчате посещение от специалист на нашата фирма Изкопи.Ком за оглед на обекта. Професионалист ще оцени предницата и сложността на работата, след което ще обяви точната цена, а също така ще информира в какъв срок работата ще бъде завършена.

Може да се ориентирате в цената на разглобяването на къща, без да напускате. За да направите това, обадете се на фирмата ни Izkopi.com, на посочените в горната част на страницата номера и информирайте мениджъра за цялата информация за конструкцията, която ще е демонтирана. За по-голяма точност може да ни изпратите снимки на къщата. Ние незабавно ще направим изчисление и ще докладваме цените на услугите. Обадете ни се веднага или попълнете заявление, чрез контактната форма на сайта.